Menu

Roca Encavalcada

21/04/2012
Diumenge passat varem tornar a Les Fogueroses, aquest cop començant pel cantó de Coll d’Eres. Baixant des de Coll d’Eres a la Cova Simanya i continuant cap a la Font del Llor, arriba un moment que un indicador us marca a l’esquerra cap al Marquet de la Roca i la Font del llor. Seguiu recta i en molt poca estona trobareu un camí que us queda a la dreta i que fa cintura a la muntanya. És un d’aquests camins que aguanta la vegetació i que es dibuixa paral·lel a la Carena del Pagès. Aquest és el camí de les Fogueroses. No agafeu el primer trencall que, altra cop a la dreta us puja cap a la carena, anant més endavant, un cop passada l’Agulla Mitjana i l’Agulla petita que té una creu a dalt,  trobeu marcat un camí – canal que us porta a la Roca Encavalcada. Un petit prodigi d’equilibri, un joc de roques, una mica de màgia. 
la Roca es veu perfectament, i s’hi pot pujar i veure des de dalt (com sempre la meva por als abismes impedeix millors vistes de la Roca). És una visita que val la pena. Fer-la a més comporta retornar al magnífic paratge de Les Fogueroses. El temps ens va regalar postals de Pirineu nevat i Montseny emblanquinat. Què més es pot demanar ?