Menu

Open Innovation & University València 26 i 27 maig

30/04/2008

Queda menys d’un mes per a la realització del Congrés organitzat per la Universitat Politècnica de València amb el suport de LTCproject sobre «Universitat i Innovació Oberta». Els ponents són de primer nivell (Chesbrough, Carlson, Mas Colell, Montes,White) i el tema és clau. Cada cop més empreses de referència (P&G, Siemens, HP) consideren que el model d’innovació oberta els aporta més capacitat competitiva a l’hora de portar noves solucions a la pràctica. Els nous intermediaris associats a la innovació oberta no paren de créixer (UTEK, RPX, Innocentive, Nine Sigma). L’Open Innovation és una tendència que es consolida i el paper que hi pot jugar la universitat no és menor. Segur que Chesbrough aportarà una perspectiva interessant a València sobre el moment de l’OI, ell que va ser qui en va fixar el concepte en el seu llibre del 2003. Tot i així, no hi ha res fàcil i els processos d’innovació oberta no són fàcils de gestionar com demostrava l’article publicat a finals de març a Business Week en referència al caos de Boeing http://www.businessweek.com/innovate/NussbaumOnDesign/archives/2008/03/did_boeing_go_t.html

Esperem molt del Congrés de València, us convido a apuntar-vos-hi, l’aposta de la UPV ha estat seriosa i val la pena el que hi viurem durant aquests dos dies.