Menu

Keiretsu Forum

29/01/2008

L’amic Xavier Casares m’ha invitat a la sessió del capítol de Barcelona de Keiretsu Forum, l’associació de Business Angels més important del món. M’ha agradat molt, tant el to i la dinàmica que el Xavier li ha donat com els projectes que s’hi han presentat. Tanmateix, no és fàcil per als que presenten els projectes deixar-se escrutar i inquirir pels possibles inversors. Keiretsu és networking però sobretot inversió i en un ecosistema d’innovació i emprenedoria precari com el nostre, aquest tipus d’inciatives han de ser benvigudes.

Fa pocs dies vaig estar amb el capítol de Keiretsu a San Francisco i em van semblar una gent amb un força extraordinària, saludar avui a la seva videpresidenta Judith Iglehart ha estat un plaer. Enhorabona.

Curiosament abans d’entrar a la sessió he llegit d’una revolada el darrer llibrfe de Fernando Trias de Bes sobre emprenedoria. La llista que fa de FCF, factors clau de fracàs per a l’emprenedoria, m’ha semblat excepcional. Un bon llibre i molt indicat per escoltar els projectes que s’han presentat al Keiretsu. Diu Trias de Bes que per emprendre cal motivació més que motius, i tanmateix els projectes d’avui tenien motivació i algun cas passió. Els emprenedors han de ser gent una apassionada, molt apassionada.