Menu

Del costat de la solució

17/12/2007

una de les motivacions principals a l’hora de fundar LTCproject va ser poder crear un equip amb gent poc complicada, és a dir, gent que quan ha de triar estar del cantó del problema o del cantó de la solució, tria la segona opció. I us haig de dir que em sento part d’un equip de gent que busca fer la vida fàcil als altres, que opta per treballar per la solució. Els problemes venen sols, però les solucions no. La nostra feina de consultors ens porta a conèixer moltes organitzacions públiques i privades, formades per comunitats de persones ben diferents, amb missions diferents, amb situacions laborals diferents i quan constatem la quantitat increïble d’energies que algunes organitzacions destinen a gestionar els ego (petites i grans vanitats) al management de l’enveja, a encallar-se en conflictes extemporanis, tenim la convicció que caldria una metodologia per afavorir que la gent optés per ser del costat de la solució. Encara no hem trobat la fórmula magistral, però estigueu segurs que ens agradaria trobar-la.